Dromen is voor Volwassenen

Wil jij in een dagdeel een blauwdruk ontwikkelen om al je dromen te bereiken en meteen onderzoeken op welke van de vier pijlers jouw dromen vastlopen?

Meld je aan via onderstaand formulier voor een van de workshops.

Wat komt er in de workshop aan bod?

In de workshop komen de mogelijkheden die we allemaal hebben om onze dromen te verwezenlijken aan bod. Tijdens de workshop krijg je inzicht in verschillende pijlers, maar is er ook aandacht voor de eigen succesverhalen en mogelijke oorzaken waarom het niet lukt om een droom te bereiken. Oorzaken voor het wel of niet bereiken van een droom worden benoemd net als randzaken die een rol spelen in het behalen van een droom. Aan het eind van de workshop heb je een plan welke als kapstok kan dienen voor het bereiken van je dromen en weet jij wat je moet doen om daar te komen.

Wat kost de workshop?

Per persoon betaal je € 150,00 (inclusief BTW). Neem je iemand mee, dan betaal je samen € 250,00 (inclusief BTW). Als je samen naar de workshop komt, geef dit dan aan bij de inschrijving.

Inclusief

  • Een idyllische locatie midden in een natuurrijke omgeving
  • Reader
  • Koffie en thee
  • Lunch

Wilt u een Incompany workshop?

Afhankelijk van de mogelijkheden zal de workshop op offertebasis gegeven worden. Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie.

Aankomende workshops

Voorlopig is er nog geen nieuwe datum gepland. Wil je meteen weten als er een nieuwe datum is gepland of je alvast aanmelden? Stuur een bericht via het contactformulier.

 

Verstuur